top of page
  • Writer's pictureKokonainen

Säveltäjäesittelyssä: Elisar Riddelin

Elisar Riddelin on monipuolinen taiteilija, jonka käsissä pysyvät viulu, tahtipuikko sekä säveltäjän kynä. Vuonna 2011 hänet valittiin Pro Musica -säätiön Vuoden nuoreksi muusikoksi viulistina, kapellimestarina ja säveltäjänä. Riddelinin vaiheikkaat musiikkiopinnot ovat vieneet häntä Tampereen ja Lahden kautta Würzburgiin ja myöhemmin takaisin koti-Suomeen ja Sibelius Akatemiaan. Riddelinin musiikkia on kuultu Kokonaisen festivaalin lisäksi mm. Helsingin juhlaviikoilla, Sysmän suvisoitossa ja Tampering festivaalilla.



Työtään ja intohimoaan Riddelin kuvaa seuraavasti: "Säveltäjänä suurin mielenkiintoni on suomalais-ugrilainen mytologia josta ammennan paljon teoksiini. Myytit ja legendat, sadut ja kertomukset ovat kulttuurimme kehto, ja sieltä on hyvä löytää uutta ihmeteltävää jonka voi pukea musiikiksi"Kuuntele Elisar Riddelinin musiikkia täällä: https://m.soundcloud.com/elisar-riddelin


Kokonaisella festivaalilla kantaesitetään Elisar Riddelinin sarja viululle ja harpulle. Sarja kantaa nimeä Unia, tansseja ja peilin palasia.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page