top of page
  • Writer's pictureKokonainen

Vapaaehtoistyöstä

Festivaalityön tärkein tukipilari on vapaaehtoistyö, joka kantaa vuodesta toiseen riippumatta taloudellisesta tilanteesta tai muista haasteista. Vapaaehtoisuus on ennen kaikkea arvovalinta ja itselleni Kokonaisen parissa toimiminen sekä palkattuna taiteilijana että vapaaehtoisena taustatiimissä on ollut ensisijaisen antoisaa nimenomaan arvopohjalta. Vuonna 2018 vasemman käteni keskisormen jänne katkesi pitkäperjantaina tapaturmaisesti. Jouduin kolme kuukautta kestävään kuntoutukseen, jonka aikana ei ollut varmaa, tuleeko sormi enää soittokuntoon.

Muistan, kun pääsiäisenä soitin Lindalle itkien joutuvani perumaan festivaalille osallistumisen. Hänellä oli idea. Koska olin ollut mukana yhdistyksen hallituksessa ja tekijätiimissä alusta asti, miksen ottaisi haltuuni tuottajan tehtävää. Tuona aikana opin todella paljon käytännön asioita festarityöstä, mutta tärkeimpänä koin tunteen merkityksellisyydestä ja vahvistuksen siitä, että jopa soittokyvyttömänä olen tärkeä ja tarvittu. Nyt Kokonainen on siirtymässä uuteen vaiheeseen. Olemme pian toivottamassa tiimiimme uuden tuottajan, jonka kanssa työskentelyä odotamme suurella innolla. Minä taas siirryn kesällä uuteen rooliini äitinä. Kokonainen on minulle henkilökohtaisesti tärkeä yhteisö, jossa koen että arvoni resonoivat ja saan kaikelle työlleni valtavaa tunnustusta ja arvostusta.
Voin lämpimästi suositella kaikkia kiinnostuneita ottamaan meihin yhteyttä, sillä vapaaehtoisia tarvitaan aina ja heidän ansiostaan saamme aikaan joka kesä jotain ainutlaatuista!


Anni Kallioniemi

Kokonaisen sydämellinen sekatyöläinen ja sellisti


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page